FB pixel

Vérhalom Kiadó

Budapest, II. kerület
#18734
3 000 EUR /hó
160 m2
3 hálószobák
2 fürdő
Garázs

Paraméterek

Ingatlan típusa:
Társasházi lakás
Emelet:
fsz
Lift:
Van
Bútorozottság:
Bútorozatlan
Terasz/Erkély:
Terasz
Háziállat:
Nem

Ingatlan leírása

Kiadó luxus lakás Budapest szívében! Az 2021-ben épült, 3 szintes ház földszintjén található, 130 m2-es lakás várja új lakóit. A lakáshoz tartozik egy 60 m2-es terasz.
Az ingatlan konyhája amerikai stílusú és exkluzív LED világítással rendelkezik. A nappaliban elegáns beépített szekrények találhatók, melyek praktikus tárolást biztosítanak. A lakás három hálószobával rendelkezik, melyeket stílusos keresőlámpák világítanak meg. 2 fürdőszoba (kádas és zuhanyzós), valamint külön WC is rendelkezésre áll. A lakásban mennyezet hűtés-fűtés működik, melyet hőszivattyú szolgáltat.
Az elektromos távirányítású redőnyök, okos otthon, riasztórendszer és biztonsági kamera szolgáltatja a lakás kényelmét. A fűtött rámpa könnyű hozzáférést biztosít az épülethez. Az ingatlanhoz tartozik egy 1400 m2-es kert, melyben játszótér is található. Rezsije rendkívül alacsony, közös költsége: 60.000.-Ft/hó, mely a park folyamatos ápolását, a szemétszállítást, a közös területek tisztán tartását, a fűtött garázslejáró és a lift üzemeltetési költségeit tartalmazza. Elektromos töltési lehetőséggel ellátott garázs bérelhető 36.000.,-Ft/hó.
Háziállat nem mehet!

Felszereltség

Lift
Újépítésű
Légkondicionált
Földszint

Elhelyezkedés

A térkép töltődik...
Kovács  András
Kovács András
Ingatlanreferens