FB pixel

Meder utca Kiadó

Budapest, XIII. kerület
#18506
3 500 EUR /hó
120 m2
3 hálószobák
3 fürdő
Garázs

Paraméterek

Ingatlan típusa:
Társasházi lakás
Emelet:
8
Lift:
Van
Bútorozottság:
Bútorozott
Terasz/Erkély:
Terasz
Háziállat:
Nem

Ingatlan leírása

Üdvözlet a Prestige Tower kivételes világában! Elérhetővé vált ez a páratlan luxus penthouse, melyet az exkluzív Prestige Tower épületében kínálunk bérbe. A 8. emeleti lakás belső területe 120 négyzetméter, amihez lenyűgöző, 150 négyzetméteres terasz kapcsolódik, amely körbeöleli az egész lakást.
Az ingatlan csak néhány évvel ezelőtt esett át egy esztétikai felújításon, melynek eredményeképpen nyerte el jelenlegi, kifinomult kialakítását. A lakásban tágas nappali, elegáns étkező, különálló konyha, valamint három hálószoba és három fürdőszoba található. Mindegyik helyiségből lenyűgöző panoráma nyílik, amely örök emléket kínál a város szépségéről.
Az ingatlan teljes körűen bútorozott és modern háztartási gépekkel felszerelt, így a lakóknak csupán a luxust és a kényelmet kell élvezniük. A teremgarázshely külön is bérelhető, biztosítva ezzel a lakók kényelmét és parkolási igényeit.
Az épületben 24 órás portaszolgálat biztosítja a lakók biztonságát és kényelmét, miközben a wellnes szolgáltatások is elérhetők, hogy a lakók teljes mértékben élvezhessék a kifinomult életstílust. Közös költség: 250.000,- Ft/hó. Legyen részese ennek a kivételes otthonnak a Prestige Tower impozáns magasságában!

Felszereltség

Lift
Légkondicionált

Elhelyezkedés

A térkép töltődik...
Budai Sándor
Budai Sándor
Ingatlanreferens