FB pixel

Lechner Ödön fasor Kiadó

Budapest, IX. kerület
#18508
4 000 EUR /hó
128 m2
3 hálószobák
2 fürdő
Garázs

Paraméterek

Ingatlan típusa:
Társasházi lakás
Emelet:
3
Lift:
Nincs
Bútorozottság:
Bútorozott
Terasz/Erkély:
Terasz
Háziállat:
Nem

Ingatlan leírása

Nagyszerű lehetőség nyílik a Duna-pest Rezidenciában, ahol elérhető egy kifejezetten exkluzív lakás. Ez a 128 négyzetméteres rezidencia nem csupán három teljes ablakos hálószobával, hanem két fürdőszobával, tágas nappalival és sarki elhelyezkedéssel büszkélkedhet. Különlegességét tovább emeli az egyetlen zárt terasz, amely kivételesen ritka luxus a piacon. Az ingatlan a harmadik emeleten található, lifttel könnyen megközelíthető, és a Dunai panorámát kínálja.

A lakás belső kialakítása igényesen és lenyűgözően van berendezve, a felújítás pedig garantálja az otthon új életét. A közös költség 200.000 forint havonta, ami magában foglalja az épület kivételes szolgáltatásait.

A parkolási lehetőség már benne foglaltatik az árban, így a lakóknak nem kell a parkolással vesződniük.

A rezidenciában a kényelem és a luxus a főszereplő. A 24 órás portaszolgálat biztosítja a lakók biztonságát, míg a kivételes közösségi terek, mint a masszázs, az edzőterem, a squash pálya, a jakuzzi, a termál medence, a gyermekmedence, a gőzfürdő, a szauna, az úszómedence, a könyvtár, a klubhelyiség, a tetőterasz és a játszótér, még tovább fokozzák az itt lakók életminőségét. Ez egy olyan otthon, amely minden kényelmi szolgáltatással rendelkezik, és ahol az elegancia és a kényelem találkozik a páratlan Dunai panorámával.

Felszereltség

Medence

Elhelyezkedés

A térkép töltődik...
Dankóné Bondár Judit
Dankóné Bondár Judit
Ingatlanreferens