FB pixel

Látó-hegy Kiadó

Budapest, II. kerület
#17777
5 400 EUR /hó
365 m2
3 hálószobák
3 fürdő
Garázs

Paraméterek

Ingatlan típusa:
Családi ház
Emelet:
Lift:
Van
Bútorozottság:
Bútorozatlan
Terasz/Erkély:
Terasz
Háziállat:
Nem

Ingatlan leírása

MINIMÁL STÍLUSÚ INGATLAN KIADÓ A GUGGER-HEGYEN!
2021-ben teljesen újjáépített 365 nm-es, 4 lakószintes, garázsos, liftes, déli tájolású családi ház, 750 nm-es parkosított kertben min.3-5 évre kiadó.
Az elegáns előtérből érkezünk az impozáns, amerikai konyhás nappaliba. A nappaliból megközelíthető teraszon kültéri, fűtött medence található. A nyitott konyha modern gépekkel felszerelt. Ezen a szinten még egy vendégszoba, valamint egy fürdőszoba kapott helyett. Kényelmes lépcsőn, vagy lifttel is felmehetünk az emeleti társalgóba. Ezen a szinten 2 hálószoba (erkély kapcsolattal), fürdőszoba, gardrób, és egy nagy terasz található, ahonnan kellemes panoráma tárul elénk. A tetőtérben 2 nyitott szobát találunk, ami könyvtárnak, dolgozószobának vagy akár játszószobának is használható.
Magas minőségi burkolatok, szaniterek, berendezési tárgyak, rejtett világítás, kiépített riasztó-kamerarendszer, mediabox, elektromos árnyékolástechnika (zsaluziák, redőnyök), klíma, napelemrendszer, kerti öntözőrendszer is emeli az ingatlan minőségét.
A garázs szinten lett kialakítva az élelmiszer tároló, konditerem, valamint a szauna a hozzátartozó fürdőszobával.
Az elektromos autótöltővel felszerelt garázs 1 férőhelyes, a kertben 2-3 gépkocsi beállási lehetőség, valamint az utcán a ház előtt további 2 autónak saját parkolóhely biztosított. A ház bútorozatlanul bérelhető, igény esetén minimális bútorzattal. Energetikai besorolás: BB. Alaprajz! 2023. augusztus 1.-től elérhető

Felszereltség

Lift
Kertkapcsolat
Légkondicionált
Medence

Elhelyezkedés

A térkép töltődik...
Dankóné Bondár Judit
Dankóné Bondár Judit
Ingatlanreferens