FB pixel

Budapest, XII. kerület Kiadó

Budapest, XII. kerület
#18714
3 300 EUR /hó
169 m2
3 hálószobák
3 fürdő
Garázs

Paraméterek

Ingatlan típusa:
Társasházi lakás
Emelet:
1
Lift:
Nincs
Bútorozottság:
Bútorozott
Terasz/Erkély:
Terasz
Háziállat:
Nem

Ingatlan leírása

Budapest elegáns 12. kerületében, a festői Mártonhegyen kínálunk kiadásra egy 169 négyzetméteres luxuslakást, mely egy exkluzív, mindössze négy lakásos társasház első emeletén található. Az ingatlan gyönyörű, zöld környezetben fekszik, csodálatos kilátással a budai hegyekre. A lakás nappali-étkezővel, terasszal, modern konyhával, szülői hálószobával saját fürdőszobával, két további hálószobával, továbbá két fürdőszobával és vendégmosdóval rendelkezik. Két terasz is része a lakásnak, ideális helyszín a pihenésre és kikapcsolódásra. A fa nyílászárókra elektromos redőny és szúnyogháló lett felszerelve. Riasztóval ellátott.
Az társasház része egy közös kert és wellness részleg, mely szaunát is magában foglal. Egy garázsban található parkoló, egy udvari beálló és két további parkolóhely az épület előtt biztosítja a kényelmet. A lakás teljesen bútorozott, a bérleti díj magában foglalja a közös költséget is.
A társasház automata öntözőrendszert, automata garázskapu és még kerti tó is tartozik is magába foglal. Ez a különleges otthon minden igényt kielégít, és ideális választás mindazoknak, akik egy prémium kategóriás lakásban szeretnének élni Budapest zöldövezetében. Háziállat nem megengedett.

Felszereltség

Légkondicionált

Elhelyezkedés

A térkép töltődik...
Budai Sándor
Budai Sándor
Ingatlanreferens