FB pixel

Budapest, II. kerület Kiadó

Budapest, II. kerület
#18446
2 600 EUR /hó
94 m2
2 hálószobák
2 fürdő
Garázs külön kapható

Paraméterek

Ingatlan típusa:
Társasházi lakás
Emelet:
Lift:
Van
Bútorozottság:
Bútorozatlan
Terasz/Erkély:
Terasz
Háziállat:
Nem

Ingatlan leírása


Kiadó luxus lakás Budapest szívében! Az 2021-ben épült, 3 szintes ház második emeletén található, 100 m2-es lakás várja új lakóit. A lakáshoz tartozik egy 70 m2-es erkély, melyről lenyűgöző panoráma tárul elénk a Széchenyi-hegyre.

Az otthon konyhája amerikai stílusú, modern olasz bútorokkal és prémium beépített készülékekkel lett tervezve, beleértve a borhűtőt és az exkluzív LED világítást. A nappaliban elegáns beépített szekrények találhatók, melyek praktikus tárolást biztosítanak. A lakás két hálószobával rendelkezik, melyeket stílusos keresőlámpák világítanak meg.

A fürdőszoba igazi luxust nyújt, Hüppe zuhanyzóval, Geberit káddal és Grohe kiegészítőkkel felszerelve. A Porcelanosa márkájú luxus csempe és az LED tükör tovább emelik az exkluzivitást. Emellett külön WC is rendelkezésre áll.

A lakás fűtését és hűtését intelligens otthonvezérlés biztosítja a mennyezetről. Az elektromos távirányítású redőnyök és a Kone lift kényelmes életet biztosítanak. A biztonságot riasztórendszer és biztonsági kamera garantálják. A fűtött rámpa könnyű hozzáférést biztosít az épülethez. A minőségi nyílászárók és a15cm-es szigetelés igen kedvező energetikai besorolást biztosít (AA++)

Az ingatlanhoz tartozik egy 1400 m2-es kert, melyben játszótér is található. Az ingatlan ideális maximum három fő részére,háziállat nem mehet!

Felszereltség

Lift
Újépítésű
Légkondicionált

Elhelyezkedés

A térkép töltődik...
Budai Sándor
Budai Sándor
Ingatlanreferens