FB pixel

Víziváros Kiadó

Budapest, II. kerület
#18485
1 000 EUR /hó
65 m2
1 hálószoba
1 fürdő
Garázs

Paraméterek

Ingatlan típusa:
Emelet:
6
Lift:
Van
Bútorozottság:
Bútorozott
Terasz/Erkély:
Terasz
Háziállat:
Nem

Ingatlan leírása

Üdvözöljük a Kapás utcában található lenyűgöző, teljes körűen felújított lakásunkban! Budapest szívében, a 2. kerületben, a város zajától távol, mégis központi helyen várjuk Önt.

A 2004-ben épült épületeggyüttes legfelső emeletén elhelyezkedő lakásunk egy igazi gyöngyszem, ahol a modern dizájn és a funkcionalitás találkozik. A 65 négyzetméteres lakás tágas amerikai konyhás nappalival és egy nagyméretű hálószobával rendelkezik, így minden kényelmet biztosít az itt lakók számára.

A nappaliból kilépve egy 8 négyzetméteres terasz nyílik, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a környező házakra. Ideális hely a reggeli kávézásra vagy a naplemente élvezetére.

A lakásban minden a modern életvitelhez szükséges kényelmi felszerelés megtalálható. Az elektromos redőnyök segítenek a fény beáramlásának és a magánélet védelmének szabályozásában, a gépesített konyha minden igényt kielégít, a mosógéppel felszerelt fürdőszoba pedig a mindennapi praktikumot szolgálja.

A rengeteg beépített szekrény lehetővé teszi, hogy minden holmidnak meglegyen a helye, így a rend és a funkcionalitás harmonikusan egyesül a lakásban.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! A Kapás utcában található lakásunk ideális otthona lehet Önnek, ahol a város nyüzsgése és a nyugalom tökéletes egyensúlyban van. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és ismerje meg közelebbről ezt a exkluzív bérbeadási lehetőséget! A Parkolóhely nincs benne az árban, az plusz 40.000ft/Hó

Felszereltség

Lift
Légkondicionált

Elhelyezkedés

A térkép töltődik...
Budai Sándor
Budai Sándor
Ingatlanreferens