FB pixel

Szemlőhegy Kiadó

Budapest, II. kerület
#17144
6 500 EUR /hó
400 m2
4 hálószobák
3 fürdő

Paraméterek

Ingatlan típusa:
Családi ház
Emelet:
Lift:
Nincs
Bútorozottság:
Terasz/Erkély:
Terasz
Háziállat:
Nem

Ingatlan leírása

ÉPÍTÉSZETI REMEKMŰ KIADÓ A SZEMLŐHEGYEN! 1934-ben Molnár Farkas tervei alapján épült bruttó 400 nm-es műemlékjellegű Bauhaus ház 971 nm sík kertben.

Kiadó a Rózsadombon egy rendezett, zöldövezeti környezetben található, minden igényt kielégítő, 3 szintes, panorámás, exkluzív családi ház.
A luxusra és kényelemre vágyó családoknak, cégvezetőknek, Magyarországra akkreditált külképviseletek vezetőinek, konzuloknak ajánlom.

Az épület a 30-as években épült, Bauhaus stílusjegyeket őriz.
A házat 10 éve belsőépítész tervei alapján teljesen felújították.

A házhoz tartozik 4 kocsi beállására alkalmas teremgarázs. Ezzel egy szintben található egy külön bejárattal rendelkező lakrész, ami vendégek, vagy személyzet részére is alkalmas.

A földszinten található a ház egyik ékessége a nappali, ami a 16 nm étkezővel kiegészülve látványos és szép teret alkot. Ezen a szinten még található egy konyha kamrával, egy gardróbszoba, valamint egy szoba fürdőszobával, ami igény szerint dolgozó- vagy vendégszoba funkciót is betölthet.

Az emeleten található két különnyíló szoba és egy fürdőszoba, valamint az egyik szobához kapcsolódik egy gardróbszoba is. Ez a szoba jelenleg is hálószobaként funkcionál. A másik szoba dolgozószobának van kialakítva, de akár gyerek, akár felnőtt hálószobának is könnyen átalakítható.
Minden szinthez tartozik terasz.
A tetőteraszról teljes budapesti panoráma tárul elénk. A ház 2024. júniusától költözhető.

Felszereltség

Elhelyezkedés

A térkép töltődik...
Bondár Judit
Bondár Judit
Ingatlanreferens