FB pixel

Petőfi Sándor utca Kiadó

Budapest, V. kerület
#18502
1 700 EUR /hó
48 m2
1 hálószoba
1 fürdő
Utcán közterületen (fizetős)

Paraméterek

Ingatlan típusa:
Társasházi lakás
Emelet:
5
Lift:
Van
Bútorozottság:
Bútorozott
Terasz/Erkély:
Erkély
Háziállat:
Nem

Ingatlan leírása

Kiváló lehetőség! 5. emeleti stúdió apartman kiadó az exkluzív 8 emeletes Emerald Residence-ben, a belváros szívében. Az ingatlan impozáns 48 m2-es franciaerkélyéről csodálatos kilátás nyílik a Petőfi Sándor utcára.

A lakást belsőépítész tervezte, igényes minőségi anyagok és luxus bútorok felhasználásával. A modern Nobilia konyha teljesen felszerelt, a fürdőszobában mosógép és szárító található. A nappali, a hálószoba és az előszoba Innoconcept stílusban van berendezve. Az egyedi tervezésű beépített szekrények praktikusak a lakók igényeinek megfelelően.

A lakásban WIFI áll rendelkezésre, a gazdaságos működést pedig energiatakarékos mennyezeti hűtő-fűtő rendszer biztosítja. Hangszigetelt ablakok, valamint redőnyök és függönyök biztosítják a nyugodt és kényelmes lakókörnyezetet. A lakáshoz tartozik egy 2 m2-es kerékpártároló is.

Az épületben 24 órás recepció működik, és kérésre és térítés ellenében olyan szállodai szolgáltatások is igénybe vehetők, mint a mosoda és a szobaszerviz. Az alsó szinten üzletek és egy étterem áll rendelkezésre. Az első emeleten fitneszterem és szauna található.

Az apartman közös költsége 62 000 Ft, amely tartalmazza a fitneszterem és a szauna használatát. A közüzemi díjak külön mérőórák alapján kerülnek felszámításra.
Parkolóház a közelben.

Felszereltség

Lift
Újépítésű
Légkondicionált

Elhelyezkedés

A térkép töltődik...
Budai Sándor
Budai Sándor
Ingatlanreferens