FB pixel

Hosszúrét Kiadó

Budapest, XI. kerület
#18711
2 900 EUR /hó
132 m2
3 hálószobák
2 fürdő
2 garázs

Paraméterek

Ingatlan típusa:
Társasházi lakás
Emelet:
1
Lift:
Van
Bútorozottság:
Bútorral vagy üresen
Terasz/Erkély:
Terasz
Háziállat:
Nem

Ingatlan leírása

PANORÁMA, FRISS LEVEGŐ, SAJÁT KERTRÉSZ, IGÉNYES LAKÁS! Kiadó a XI. kerületben egy modern, örökpanorámás, zöldövezeti luxuslakás, amely 132 nm-es, az első emeleten helyezkedik el, és tágas, világos térrel rendelkezik. A lakásban egy nyitott nappali, konyha és étkező található, valamint három hálószoba, két fürdőszoba (egy káddal és egy zuhanyzóval), külön vendégmosdó és egy gardróbszoba biztosítja a kényelmet.
A lakáshoz három terasz tartozik, amelyek összesen 59,55 nm-es területet ölelnek fel. A legnagyobb terasz a nappali kiterjesztésének tekinthető, míg a legkisebb terasz a gardróbszobát köti össze az egyik hálószobával. A harmadik terasz pedig a másik két hálószobából nyílik és közvetlen hozzáférést biztosít a saját kerthez.
A hálószobák keleti tájolásúak, míg a nappali délnyugati fekvésű, így a lakás napfényes reggeltől estig. A nappaliban és az étkezőben légkondicionáló berendezés is rendelkezésre áll.
A lakás mellett a földszinten található egy 7,22 nm-es tárolóhelyiség, valamint a teremgarázsban két autó számára beállóhely biztosított. A lakás jelenleg részben bútorozott, az étkező garnitúrával és bárszékekkel felszerelt., a többi helyiség üres de magasabb árért bútorozott is lehet, A fűtés saját gázcirkóval működik. A közös költség: 45.000 Ft / hó mely korlátlan vízfogyasztást tartalmaz. T-Kom internet szolgáltató érhető el. Kistestű háziállat előzetes megbeszélés alapján hozható!

Felszereltség

Lift
Kertkapcsolat
Légkondicionált

Elhelyezkedés

A térkép töltődik...
Budai Sándor
Budai Sándor
Ingatlanreferens