FB pixel

Hajóépítő sétány Kiadó

Budapest, XIII. kerület
#18602
2 500 EUR /hó
82 m2
2 hálószobák
2 fürdő
Garázs

Paraméterek

Ingatlan típusa:
Társasházi lakás
Emelet:
Lift:
Van
Bútorozottság:
Bútorozott
Terasz/Erkély:
Terasz
Háziállat:
Igen

Ingatlan leírása

KIADÓ a XIII. kerületben, a DANUBIO lakóparkban, panorámás társasházban, erkélyes, 2022-ben épült, 82 nm-es prémium kategóriás lakás!
A lakásban nappali étkezővel, előszoba, 2 hálószoba gardróbszekrénnyel, 2 fürdőszoba (az egyik káddal, a másik zuhanyzóval) és külön WC található.
A lakás teljesen felszerelt háztartási gépekkel (beépített hűtőszekrény, beépített sütő, indukciós főzőlap, páraelszívó, mosogatógép, mikrohullámú sütő, mosógép, TV) és ízlésesen berendezett.
Az épület a Duna Plaza és a Duna Aréna sétatávolságra található, kívül-belül modern, környezetbarát és prémium kivitelű.Építése óta több építészeti díjat nyert.
A megfelelő hőmérsékletről hőszivattyús, mennyezetre szerelt hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, a levegő tisztaságáról pedig modern klímaberendezés gondoskodik állandó szellőztetéssel.
Az épületben 24 órás recepciós szolgálat működik. A garázs és a közös helyiségek kamerákkal vannak felszerelve. Parkológarázs bérelhető. Háziállatok tartása megengedett. 2024. júniustól költözhető.

Felszereltség

Kisállat hozható
Lift

Elhelyezkedés

A térkép töltődik...
Budai Sándor
Budai Sándor
Ingatlanreferens