FB pixel

Fehér Hajó utca Kiadó

Budapest, V. kerület
#18478
4 000 EUR /hó
130 m2
3 hálószobák
2 fürdő
Közelben parkolóház

Paraméterek

Ingatlan típusa:
Társasházi lakás
Emelet:
5
Lift:
Nincs
Bútorozottság:
Bútorozott
Terasz/Erkély:
Erkély
Háziállat:
Nem

Ingatlan leírása

Exkluzív prémium kategóriás ingatlan kiadó a belváros szívében, az V. Fehér Hajó utcában, a Vörösmarty tér és a Deák Ferenc tér közötti kiváltságos helyen. A 130 nm-es, századfordulós, nagypolgári lakás a belváros szívében, egy ötemeletes, lifttel felszerelt épület legfelső emeletén található.
A napsütötte, déli fekvésű lakás rendkívül kényelmes és modern, egy nappalival, konyhával és étkezővel, három különálló hálószobával és két fürdőszobával rendelkezik. A lakás dupla komforttal és légkondicionálóval rendelkezik, amely maximális kényelmet biztosít.
Az ingatlant teljesen felújították, új hang- és hőszigetelt ablakokkal és ajtókkal, luxus hidegburkolattal, egyedi tapétával, fa parkettával és exkluzív bútorokkal, biztosítva a stílusos és elegáns kialakítást.
A konyha modern és teljesen felszerelt, rengeteg tárolóhellyel. A fürdőszobák kiváló minőségű szaniterekkel és olasz design csempézéssel vannak ellátva, hogy növeljék az ingatlan exkluzivitását.
Smart TV-k, 5.1-es házimozi rendszer és légkondicionáló a nappaliban és a hálószobákban biztosítja a magas szintű szórakozást és kényelmet.
A Deák tér kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal, felszíni (busz és villamos) és metróval (M2, M3) is könnyen megközelíthető. A közelben több parkolóház is rendelkezésre áll, mint például az Erzsébet téri V. parkoló a Kempinski Hotel mélygarázsában. Háziállat nem engedélyezett. 2024. október 15.-től elérhető

Felszereltség

Légkondicionált

Elhelyezkedés

A térkép töltődik...
Budai Sándor
Budai Sándor
Ingatlanreferens