FB pixel

Falk Miksa utca Kiadó

Budapest, V. kerület
#18453
3 500 EUR /hó
134 m2
3 hálószobák
4 fürdő

Paraméterek

Ingatlan típusa:
Emelet:
3
Lift:
Van
Bútorozottság:
Bútorozott
Terasz/Erkély:
Nincs
Háziállat:
Nem

Ingatlan leírása

Üdvözöljük a luxus és kényelem otthonában, ahol a történelem hangulatát modern luxussal ötvöztük! Budapest belvárosában, egy csendes utcában található, impozáns épület harmadik emeletén nyitja meg kapuit ez a 134 m2-es teljesen felújított lakás.

A tágas otthonba lépve azonnal érezni fogja a modern dizájn és a kifinomult stílus harmóniáját. A napfény árad be a tágas nappaliban, amely egybenyitott az amerikai konyhával, teret teremtve az elegáns és kényelmes életvitelnek. Az elektromos redőnyök és a légkondicionáló gondoskodnak a tökéletes hőmérséklet és fény beállításról, hogy mindig ideális környezetben élvezhesse otthonát.2024. Februártól

Az ingatlan három hálószobával rendelkezik, így elegendő hely áll rendelkezésre a család minden tagjának. A négy fürdőszoba és a vendég WC kifinomult kialakításával a kényelem és az intimebb pillanatok is garantáltak. A lakás egy különleges élményt nyújt az infra szaunának köszönhetően, ahol pihenhet és feltöltődhet a mindennapi élet rohanásából.

A mosókonyha praktikus megoldást kínál a mindennapi feladatokra, míg a lakás elrendezése és tervezése minden igényt kielégít. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy otthon érezze magát egy igazán exkluzív budapesti lakásban. Hívjon minket még ma, és tegye meg az első lépést az új életstílus felé!

Felszereltség

Lift
Légkondicionált

Elhelyezkedés

A térkép töltődik...
Budai Sándor
Budai Sándor
Ingatlanreferens