FB pixel

Budapest, III. kerület Kiadó

Budapest, III. kerület
#18655
5 000 EUR /hó
330 m2
4 hálószobák
3 fürdő
2 garázs

Paraméterek

Ingatlan típusa:
Családi ház
Emelet:
Lift:
Nincs
Bútorozottság:
Bútorozatlan
Terasz/Erkély:
Terasz
Háziállat:
Igen

Ingatlan leírása

TÁGAS TEREK, HATALMAS ABLAKOK, LETISZTULT FORMÁK = MINIMÁL STÍLUS! Kiadó ez a nagyon hangulatos, 2024-ben épült, tágas terekkel rendelkező, 330 nm-es, 3 szintes önálló családi ház a III kerület zöldövezetében. A ház középső szintjén helyezkedik ela majd 70 nm-es nappali melyből egy 40 nm-es teraszra és egy dombokra panorámás erkélyre tudunk kimenni. Itt kapott helyet a minőségi Miele gépekkel felszerelt tágas konyha is. Az emeleten 3 hálószoba és 2 fürdőszoba áll rendelkezésre a pihenésre. A 3 hálószobához egy nagy méretű gardrób is tartozik.
A kertszinten egy 30 nm-es vendégszoba és egy zuhanyzós fürdőszoba található, itt van a 2 állásos garázs valamint itt található a kazánház, a mosókonyha és egy tárolóhelyiség. A ház fűtése gázkazánról történik padlófűtés és radiátor által. Az ingatlan teljesen légkondicionált.
Az 1080-nm-es kert szépen gondozott, automata öntözőrendszerrel ellátott ami kerti mellékmérővel ellátott vízcsapról működik. A bérleti díj tartalmazza a kertgondozást. Kistermetű háziállat előzetes megbeszélés alapján hozható. Internet szolgáltató: Digi.
A ház 2024. szeptember 1-től költözhető.

Felszereltség

Kisállat hozható
Újépítésű
Kertkapcsolat
Légkondicionált

Elhelyezkedés

A térkép töltődik...
Bondár Judit
Bondár Judit
Ingatlanreferens