FB pixel

Budapart Lakópark Kiadó

Budapest, XI. kerület
#18411
2 400 EUR /hó
85 m2
2 hálószobák
1 fürdő
Garázs

Paraméterek

Ingatlan típusa:
Emelet:
8
Lift:
Van
Bútorozottság:
Bútorozott
Terasz/Erkély:
Erkély
Háziállat:
Nem

Ingatlan leírása

Kiváló lehetőség Budapesten! Gyönyörű panorámával a Lágymányosi-öbölre!
Budapest egyik legszebb részén, a Lágymányosi-öbölre gyönyörködhet a saját otthonában. Kiadó egy exkluzív 85 m2-es lakás egy 2021-ben épült, modern társasházban. Az ingatlan az épület 8. emeleten található, és a liftnek köszönhetően könnyedén megközelíthető. A lakás tágas elrendezésű, 1 nappaliból és 2 hálószobából áll, valamint rendelkezik egy fürdőszobával, amiben kád és WC található, valamint külön WC is áll a vendégek rendelkezésére.

Az ingatlan igazi különlegessége egy gyönyörű, 37 m2-es panorámás terasz, ahonnan a Lágymányosi-öböl lenyűgöző panorámájában gyönyörködhet. Itt pihenhet, étkezhet, vagy barátokkal és családdal hihetetlen pillanatokat élhet át.

Az amerikai konyhás nappali kényelmes étkezővel rendelkezik, és teljesen gépesített modern konyhával felszerelt, így a főzés is kellemes élmény lesz. A lakás modern klímával és új bútorokkal berendezett, így azonnal beköltözhet. Az elektromos redőnyök segítségével könnyedén szabályozhatja a fényviszonyokat és a szigetelést.

Az ingatlanhoz tartozik egy teremgarázsban található parkolóhely. A közüzemi díjak egyedi mérőórákkal kerülnek számlázásra, így csak a valós fogyasztást kell fizetnie.
Fontos tudni, hogy a lakásban tilos a dohányzás, és kisállatokat sem engedélyezünk.
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Egy igazi otthon várja, ahol minden adott a kényelmes és luxus életvitelhez.

Felszereltség

Lift
Újépítésű
Légkondicionált

Elhelyezkedés

A térkép töltődik...
Budai Sándor
Budai Sándor
Ingatlanreferens