FB pixel

Szentendre Eladó

Szentendre
#18608
690 000 000 Ft
270 m2
3 hálószobák
3 fürdő

Paraméterek

Ingatlan típusa:
Családi ház
Emelet:
Lift:
Nincs
Bútorozottság:
Terasz/Erkély:
Terasz
Háziállat:
Igen

Ingatlan leírása

FANTASZTIKUS PANORÁMA, BÉKÉS, CSENDES ÉLET LEHETŐSÉGE! Eladó ez a fantasztikus környezetben lévő 2024-ben épült, minimál stílusú, 270 nm-es, önálló családi ház Szentendre Szarvas hegyén, a közkedvelt Skanzen közelében, 1700 nm-es kertben. A ház 2 szintes, teraszok veszik körbe, a kert lejtése miatt mindkét szint kertkapcsolatos.
Az első szinten a tágas, étkezős, kert és teraszkapcsolatos nappali a nyitott konyhával valamint 2 hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet és a konyhához tartozó éléskamra, a mosókonyha is itt található. Ezen a szinten került kialakításra egy fitness terület, ahol infra és finn szauna kialakítása várható még. A konyha NEFF minőségi konyha gépekkel felszerelt (gáztűzhely, beépített mikró, tányérmelegítő, mosogatógép, stb) TechniStone munkalap burkolatot kapott. A szobákban osztrák tölgyfa parketta, a Hansgrohe szaniterrel felszerelt vizes helyiségekben márványhatású lapok találhatók. Az emeleten egy hálószoba kádas fürdőszobával, gardrób folyosóval és egy hatalmas terasszal található.
A kétállásos garázs az utcáról nyílik, innen megyünk fel a kerten keresztül a házhoz.
Viessmann kazán biztosítja a meleget mennyezetfűtéssel, a légkondicionálás is mennyezeti hűtéssel történik.
A ház extrái: Cordivari víztisztító, zsaluzia minden ablakok, surround system, egyedi gyártású külső- belső nyílászárók, biztonsági kamera rendszer, infrasorompó, napelem telepítésre érvényes engedély, kerti jacuzzy előkészítése.
Jöjjön el, nézze meg és érezze át ön is ennek a háznak a kisugárzását.

Felszereltség

Kisállat hozható
Újépítésű
Kertkapcsolat
Légkondicionált

Elhelyezkedés

A térkép töltődik...
Bondár Judit
Bondár Judit
Ingatlanreferens