FB pixel

Dunakeszi Eladó

Dunakeszi
#18322
499 000 000 Ft
323 m2
6 hálószobák
4 fürdő
Telken garázs

Paraméterek

Ingatlan típusa:
Családi ház
Emelet:
Lift:
Nincs
Bútorozottság:
Bútorral vagy üresen
Terasz/Erkély:
Terasz
Háziállat:
Nem

Ingatlan leírása

KIVÉTELES ÁLOMHÁZ ELADÓ DUNAKESZIN!

Kétszintes, dupla-komfortos, luxus családi ház eladó Dunakeszi, csendes kertvárosi részén. 1550nm-es telken található az ingatlan, melyhez két építmény is tartozik a családi házon kívül. A ház nettó hasznos területe 323nm, 6 szobával, 1 különálló étkezővel, egy 75 nm-es amerikai konyhával és nappalival, valamint 2 kisebb szobával rendelkezik. Az 50nm-es garázs két teljes értékű autó számára biztosít kényelmes parkolást. A tetőre még 2017-ben fel lett szerelve egy 7 kWh-os napelem, mellyel kényelmesen tölthető az elektromos autó, illetve igen kedvező energiafelhasználást tud biztosítani. A házban két fűtésrendszer lett kialakítva: egy kondenzációs kazán (Vaillant) és egy elektromos rendszer (szintén Vaillant típusú). Padlófűtés van a nappaliban és a konyhában, valamint az összes fürdőszobában, ezen kívül van egy fa tüzelésű kandalló is a nappaliban.
A külső úszómedence 5 x 10 méteres (ellenáramoltatóval, hőlégszivattyúval és szolár panel fedővel, valamint ionizációs tisztítóval ellátott). Valamint különálló építménykényt egy 4 fős szauna került kialakításra, melyben bioetanol látványkandalló lett beszerelve. A telek sarkában található egy búbos kemence sütéshez, illetve egy 24 nm-es fészer is. A további kényelmet egy 4fős jakuzzi jelenti közvetlenül a medence mellett.
A ház maga a 2000-es évek elején épült és azóta folyamatosan szívvel-lélekkel fejlesztik tulajdonosai. Folyamatosan bővítették a lakórész méreteit, valamint a korszerű gépészeti megoldásait. További információért kérem keressen bizalommal.

Felszereltség

Kertkapcsolat
Légkondicionált
Medence

Elhelyezkedés

A térkép töltődik...
Kovács  András
Kovács András
Ingatlanreferens