FB pixel

Decemberi árcsökkenés: így alakul a prémium lakások és házak bérbedása a téli szezonban

 

A tél beköszöntével az ingatlanpiacon egy jól észlelhető trend bontakozik ki a lakóingatlanok bérleti díjai terén. A hidegebb hónapok gyakran hoznak magukkal változást a kínálati és keresleti dinamikában, ami kedvező környezetet teremt a bérlők számára. Ehhez a szezonális jelenséghez több tényező együttes fennállása járul hozzá, vegyük most sorra őket!

Kereslet a bérleti piacon

Az ingatlanok iránti kereslet hajlamos csökkenni a télen, mivel a potenciális bérlőket elriaszthatják a hideg időben történő költözéssel járó kihívások. Sokan inkább elhalasztják költözködésüket a mérsékelt tavaszi és nyári hónapokra, ami így télen a szabad ingatlanok túlkínálatához vezet.



Verseny a bérlőkért

A kínálat bővül, az üresen álló ingatlanok tulajdonosai pedig, akik észlelik a csökkent keresletet, hajlamosabbak lehetnek versenyképes bérleti díjakat kínálni. Az előzetesen meghatározott bérleti díjak csökkentése stratégiai lépés annak érdekében, hogy elkerüljék az ingatlanok beragadását, elhúzódó kiadatlanságát.


 

ingatlan budapesten
Budapest, II. Törökvész (18450)
3-háló/2-fürdő újépítésű berendezett luxuslakás



Piacismeret és professzionalitás

A téli bérleti piac legjobb ajánlatainak megszerzése többet igényel csupán a jó időzítésnél és a szerencsénél; egy tehetséges és tapasztalt ingatlanügynök szaktudása kulcsfontosságú, hogy az ilyenkor kínálkozó lehetőségeket maximálisan kiaknázza egy bérlő.

Mi, a Start Home Budapestnél ebben az időszakban is teljes szolgáltatási portfóliónkkal állunk ügyfeleink rendeklezésére, hogy bemutassuk elérhető házaink és luxuslakásaink teljes kínálatát, körbevezessük az érdeklődőket az ingatlanokban, és a legjobb megállapodást kössük ebben a kedvező időszakban a leendő bérlők számára.

KATTINTSON LEGKEDVEZŐBB AJÁNLATAINKÉRT!


Tapasztalt ingatlan specialistáink mélyreható ismerettel rendelkeznek a budapesti városrészek és ingatlanok terepén és garantáltan ismerik a bérleti piac összes szegletét, ahol a tulajdonosok hajlandók lehetnek alkura a téli hónapok alatt. Mindaddig, amíg tart a szezon, a potenciális bérlőknek minden lehetősége megvan, hogy kihasználják a kínálkozó alkalmat egy páratlanul rentábilis szerződés megkötésére, mi pedig elkötelezettek vagyunk abban, hogy Önnek vagy kollégáinak olyan új otthont találjunk, amely költséghatékonyabb áron is minden igényét kielégíti.

 

Keressen minket ingatlanbérlettel, vagy bérbeadással!

További információkért vegye fel a kapcsolatot közvetlenül csapatunk legjobbjaival!

Dankóné Bondár Judit
+36 20 935 0018
judit@starthomebudapest.hu

Kovács András
+36 30 990 2579
andras@starthomebudapest.hu

Budai Sándor
+36 20 933 3907
b.sandor@starthomebudapest.hu